Tel: +421 948 103 120

Adresa: 1. mája 1159/6, 943 60 Nána

KING SECURITY ŠTÚROVO logo

Velünk biztonságban van

Személyre szabott biztonsági szolgáltatások.

őrzünk és védünk

0 km

körzetben

felügyelet a nap

0 h

órájában

több, mint

0

éve Önökkel

több, mint

0 +

ügyfél

több, mint

0 +

strážených objektov

Szolgáltatásaink

Magántulajdonú objektumok biztonsági őrszolgálata a nap 24 órájában, a hét minden napján Párkány és környékén. 

Az objektumokat, épületeket, lakásokat, házakat, irodákat, üzleteket és tárolókat a központi védelmi konzolra (a továbbiakban: KVK) továbbított GPRS-jelen keresztül figyeljük, és ezt követően egy kivonuló egység ellenőrzi.

A KVK segítségével valós időben láthatjuk, hogy mi történik az Ön helyiségeiben, és egységeink mindig készen állnak arra, hogy azonnal Önhöz induljanak. 

A személyvédelem összhangban van a biztonsági szabályokkal és a védelmi szabványokkal. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkánk végzése ne zavarja a védett személy magánéletét és tevékenységét.

Az Ön igényétől és a kockázat mértékétől függően a védelmet a munkavállalók számának és a szükséges védőfelszerelések használatának módosításával biztosítjuk.

A járőrszolgálat a védett objektumok mozgó járőr által végzett rendszeres vagy rendszertelen ellenőrzéséből áll. Ez az őrjárat mindig a KVK - és kamerarendszerrel együtt történik, ha az ingatlanban van ilyen. Az egységek a nap 24 órájában működnek Párkány és környékén. 

A járőrök megelőző jellegűek, ugyanakkor teljes mértékben felkészültek arra, hogy a létesítménybe való behatolás észlelése vagy más vészhelyzet bekövetkezése esetén azonnal intézkedjenek.

Parkolási szolgáltatások, az emberek mozgásának szabályozása, a rend felügyelete a rendezvényen, a színpad és a VIP-helyek őrzése stb.

Evakuálást igénylő vészhelyzet esetén biztonsági személyzetünk képzett az evakuálási eljárások kezelésére.

Tervezés, ellenőrzés, tanácsadás és telepítés. Rendszerfunkciók programozása, beállítása. A legkorszerűbb megoldásokat kínáljuk családja és ingatlanja biztonsága érdekében.

A CCTV (zárt láncú televízió) vagy PTV (ipari televízió) a képek rögzítésére és élő közvetítésére szolgáló rendszer. Pontos információt nyújt a rendszerünk által leképezett területeken jelenleg vagy a múltban bekövetkezett eseményekről.

Objektumőrzés

Személyvédelem

Járőrszolgálat

Ne hagyja vagyona és családja védelmét a véletlenre!

Forduljon hozzánk bizalommal!

+421 948 103 120

Vážime si váš súhlas s ukladaním cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.